S-Class MAYBACH 560 4MATIC - Castel Mimi
Alege Mercedes-Maybach S 560 și vezi cum realitatea bate filmul

Constructorul german Mercedes a dorit să-și autodepășească limitele și a creat Maybach S 560 4MATIC, care este un sinonim al luxului suprem. Iar dacă această versiune a reușit să ne fascineze și pe noi, care avem zeci de modele în colecție, să știți că gigantul Mercedes încă nu și-a spus ultimul cuvânt.

Dacă și inima voastră a fost furată, e justificat! De la forma sa alungită și elegantă, până la cele mai mici detalii, Maybach S 560 este un adevărat cuceritor. Cum să nu apreciezi grandoarea acestei mașini, care începe cu bara de protecție frontală, dotată cu elemente de design în crom lucios, care continuă cu corpul de panteră, pentru ca mai apoi să te conducă spre partea din spate, dotată cu LED-uri, o nouă etapă de iluminare din timpul blocării și deblocării, plus trei perechi orizontale de lumini.

Maybach-ul nostru este propulsat de un motor V8 biturbo de 4.0 litri, care produce 469 de cai putere și, atenție, consumă cu 10% mai puțin combustibil decât modelele precedente. Siguranța în trafic este asigurată de sistemul de control DISTRONIC PLUS și sistemul Active Steer Assist, care conferă șoferului și mai mult confort pe distanțe lungi. Aceste dotări ajustează automat viteza în curbe, iar pictogramele inconfundabile furnizează informații atât pe ecran, cât și pe afișajul head-up, ceea ce amplifică nivelul de siguranță al conducătorului auto.

Știm că nu aveți răbdare să pătrundeți în interiorul acestui Mercedes select, dar desertul rămâne la sfârșit, întotdeauna. Pregătiți-vă să dați mâna cu interiorul automobilului pe care doar în filme l-ați fi putut vedea, lucru care nu e cert, pentru că interiorul Maybach-ului S 560 este exclusiv, de la tapițeria din piele, până la  elementele decorative din lemn fin.

Mercedes se gândește la toți pasagerii, nu doar la șofer, de aceea a aplicat sistemul Energizing Comfort Control, care garantează relaxarea călătorilor. Mai mult decât atât, aceștia au posibilitatea să-și creeze un adevărat SPA Zone, beneficiind de masaj, parfum, lumină, muzică și chiar posibilitatea de a viziona filme la bord, reușind să creeze o experiență inspirată în dependențăde propriile necesități.  

Iar dacă vă spunem că pe bancheta din spate se stă împărătește, să ne credeți pe cuvânt: spațiu generos, care poate înlocui cu succes o cină în doi într-un restaurant, unde mai pui că dispunem de două pahare din argint, care așteaptă să ciocnească șampania în cinstea celei mai importante victorii din viața dumneavoastră!

Noi am pus șampania la rece, iar Mercedes Maybach S 560 vă așteaptă să celebrați cea mai recentă reușită!