Soon in Our Fleet: G 350 d Bluetec
În curând: G 350 d Bluetec

Nouatăți bune! CUN Auto Rentals anunță despre completarea flotei de automobile în chirie cu Mercedes-Benz G 350d Bluetec. Gelandewagen, sau G-Wagen, cum este cunoscut popular, își servește proprietării civili din întreaga lume, avind la activ și un larg uz militar pe șase continente, fiind campion multiplu, inclusiv a Raliul Dakar. Astfel G-wagen a devenit un simbol al prosperității, fiind incredibil de rezistent și totodată confortabil.

G 350 d Bluetec cu motorul V6, puternic si dotat cu tot pentru care Mercedes a putut să găsească loc. S-ar putea spune că este vorba de un exces în toate, ceea ce îi conferă G-Class-ului un caracter inconfundabil. Fiind conceput pentru a naviga terenuri minate, acest SUV oferă condiții de lux cu interior din piele și inginerie contemporană. Este exact ceea ce repezintă și ceea pentru ce oamenii îl iubesc oricum.

Practicitatea și utilitatea sunt pe lista priorităților acestui SUV. Mercedes a lustruit design pina la perfecțiune, conferindu-i caracteristici moderne, asigurându-se ca acest automobil va ieși în evidență oriunde s-ar deplasa.

Modelul G 350 d Bluetec prezintă un automobil exclusiv pe piață de închirieri auto nu numai în Chișinău ci și în întreaga Moldova! Compania CUN Auto Rentals se mîndrește că poate bucura clienții săi cu cele mai noi Mercedes-Benz-ului, inclsuiv serviciu unic la cel mai înalt nivel. Astăzi puteți selecta un SUV în chirie din parcul nostru auto și îl puteți rezerva online. Vă putem oferi următoarele modele exclusive de SUV-uri: GLE 250 d 4MATIC și GLE 250 d 4MATIC Exterior AMG pentru orice tip de călătorii.